FUNSHOP

So many toys, so little time!

CUM POT PRIMI FUN POINTS?

La MaxFun, trebuie doar sa te relaxezi si sa te distrezi, pentru ca indiferent de ce activitate preferi, in mod automat vei castiga fun points pe care le poti schimba cu orice premiu ales de tine din FunShop.

Fie ca alegi cu prietenii o partida de biliard, ori sa va testati abilitatile la pistele de bowling, ori simplu sa urmariti meciul preferat in zona de lounge savurand o gustare delicioasa si bautura preferata, pentru fiecare achizitie vei primi in mod automat un numar de fun points sau fun tickets.

Jocurile cu premii (redemption games) ofera atat o gama diversificata de jocuri pentru a te distra insa in acelasi timp si ocazia de a castiga de la minim 3 fun tickets pana la 1000 fun tickets intr-un singur joc.

Cei care vor reusi sa doboare recordurile de la jocurile cu premii vor castiga cele mai multe fun tickets.

CUM POT STRANGE FUN POINTS PENTRU UN PREMIU MAI MARE?

In FunShop vei gasi sute de premii pentru tine. De la cele mai mici produse pana la cele mai tari gadget-uri si produse IT.

Poti pastra chitantele pe care este trecut numarul de fun points ori mai simplu poti sa soliciti un Card MaxFun pe care iti vei incarca la fiecare vizita in locatia noastra toate fun points acumulate.

Cat ma costa un premiu din FunShop?

In FunShop premiile nu sunt de vanzare, poti folosi doar fun points acumulate, fun points pe care le primesti automat indiferent de activitatile alese din tine la MaxFun.

CERINTE SPECIALE

Pentru ca misiunea noastra este aceea de a oferi experiente frumoase fiecarui vizitator, pentru orice informatie suplimentara ori cerinta speciala va rugam sa va adreseati personalului salii care va sta cu placere la dispozitie.