MaxFun ESTE LOCUL ÎN CARE GĂSEȘTI ACTIVITĂȚILE PREFERATE PENTRU A TE DISTRA ÎMPREUNA CU PRIETENII ȘI FAMILIA.


😃


  Un design plin de culoare te invită la distracție maximă alături de toți cei dragi ție, indiferent de activitatea preferată pe care o alegi: bowling, billiard, zona de jocuri cu premii, bar lounge-ul sau o petrecere privată pentru un moment special din viața ta.

  Știm cu toții cât de greu este să găsești un loc unde să te relaxezi și să te bucuri de timpul tău cu colegii, prietenii sau familia. Nu merge prea departe pentru că noi îți oferim soluția! MaxFun este o zonă de distracție care se adresează unei ținte extinse, de la tineri până la adulți și familii.
  Cu un design ultramodern, oferă o serie de jocuri recreative, de la bowling și biliard la jocuri video, de la cele mai clasice la cele mai noi simulatoare, pentru toate vârstele. Spatiile sunt concepute astfel incat sa poata gazdui petreceri si evenimente precum teambuilding-uri, petreceri corporate si private, petreceri aniversare etc.. In plus, exista si un bar, unde clientii pot comanda dintr-un meniu select de bauturi. În fiecare lună, pregătim promoții și evenimente pentru toate gusturile!

  Ce este în plus la MaxFun față de orice alt centru de divertisment este implementarea unei campanii prin care fiecare experiență și fiecare persoană este recompensată în mod automat pentru timpul petrecut la oricare din zonele de divertisment din locațiile noastre.  Primul MaxFun și-a deschis porțile în 2016, iar acum ne puteți găsi în Afi Cotroceni și Băneasa Shopping City.