FunShop
  În FunShop vei găsi sute de premii la alegere în schimbul punctelor cumulate, de la jucării cu personajele animate preferate până la cele mai cool gadget-uri, le poți găsi pe toate în FunShop și sunt ale tale să le iei.

CUM POT PRIMI FUN POINTS?
  La MaxFun trebuie doar să te relaxezi și să te distrezi, pentru că indiferent de ce activitate preferi, în mod automat vei câștiga fun points pe care le poți schimba cu orice premiu ales de tine din Fun Shop.
  Jocurile cu premii (redemption games) oferă atât o gamă diversificată de jocuri pentru a te distra, însă în acelaș timp și ocazia de a câștiga de la minim 3 fun tickets până la peste 1000 fun tickets într-un singur joc. Cei care vor reuși să doboare recordurile de la jocurile cu premii vor câștiga cele mai multe fun tickets.

CUM POT STRÂNGE FUN POINTS PENTRU UN PREMIU MAI MARE?
  În Fun Shop vei găsi sute de premii pentru tine: de la cele mai mici produse până la cele mai tari gadget-uri și produse IT. Poți păstra chitanțele pe care este trecut numărul de fun points ori mai simplu este să soliciți un Card MaxFun pe care îți vei încărca la fiecare vizită în locația noastră toate fun points acumulate.

CÂT MĂ COSTĂ UN PREMIU DIN FUN SHOP?
  În Fun Shop, premiile nu sunt de vânzare, poți folosi doar fun points acumulate, fun points pe care le poți dobândi la jocurile tale preferate, campanii MaxFun sau pachete petreceri.